Stranieri

Marica de vînzare?

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorul" va fi monitorizat în primele etape ale noului sezon şi, dacă nu dă satisfacţie, clubul va lua în considerare un transfer

Situaţia lui Ciprian Marica la VfB Stuttgart s-a înrăutăţit din nou. A fost de ajuns un meci slab, cu Sonnenhof Grossaspach (D4), în Cupă, şi toate laudele pe care le-a primit în pre-sezon s-au dus pe apa sîmbetei. Cotidianul Stuttgarter Zeitung a dezvăluit ieri că şefii şvabilor s-au săturat să tot aştepte "explozia" "tricolorului" şi iau în calcul o despărţire.

Motive, susţine ziarul citat, ar fi destule: "Marica nu se poate plînge că antrenorul Markus Babbel nu i-a oferit destule şanse ca să arate ce poate. Dar el a dezamăgit cu regularitate. Inclusiv sîmbătă, contra amatorilor de la Grossaspach. De asemenea, la startul pregătirilor s-a prezentat cu cîteva kilograme în plus. În loc să se antreneze, a trebuit mai întîi să le dea jos, ceea ce şefilor nu le-a plăcut".

VfB mai speră totuşi ca achiziţionarea rusului Pogrebniak, cu care va concura pentru un loc în atac, "să-l ambiţioneze pe labilul jucător român. Dacă va fi aşa, se va vedea repede. Dacă nu, răbdarea s-a sfîrşit". Marica ar fi discutat deja cu impresarul său, Heinz Gruler, despre posibilitatea unui transfer.

8 milioane de euro i-a costat Marica pe nemţi în 2007. Cel mai scump transfer din istoria clubului!

5,5 milioane de euro
e cota actuală a internaţionalului român conform site-ului transfermarkt.de

13 goluri
a marcat Marica pentru VfB în 77 de apariţii în tricoul şvabilor din 2007 încoace

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.