Campionate

Ibrahimovici: "Am decis să vin la Barcelona datorită stilului de joc al echipei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 august 2009

Atacantul lui FC Barcelona, Zlatan Ibrahimovici, a afirmat că atmosfera pe care a găsit-o la noua sa echipă este cea mai bună din cariera sa şi a adăugat că a fost atras de jocul ofensiv al grupării catalane, informează site-ul oficial al clubului.

"Atmosfera de aici este perfectă. Nicăieri nu am mai întâlnit aşa ceva, toată lumea se gândeşte 200% numai la jucători. Am decis să vin la Barcelona datorită istoriei şi stilului de joc al echipei. Toţi fotbaliştii mi-au spus numai lucruri pozitive. Atunci când Barcelona joacă, nu se poate compara cu altă echipă. Din aceste motive am vrut să vin aici. Barcelona are propria filozofie, iar acest lucru este important", a spus Ibrahimovici.

Internaţionalul suedez a explicat că s-a consultat cu Henrik Larsson, fost jucător al grupării catalane. "El mi-a spus numai lucruri bune despre club şi viaţa în Barcelona. A zis că este cea mai bună echipă la care a evoluat şi că nu trebuie să gândesc de două ori înainte să accept să vin", a mai afirmat acesta.

"La Barcelona nu sunt 11 jucători buni, ci fantastici. Plus că mai există alţi 11 care fac acelaşi lucru. În Italia, toate echipele vor să nu primească gol, în timp ce aici toată lumea vrea să marcheze", a adăugat suedezul.

S-a referit şi la fostul jucător al Barcelonei, Samuel Eto'o, transferat de Internazionale. "Doi jucători nu pot să fie comparaţi. El a făcut o treabă foarte bună la Barca şi eu sunt dispus să dau tot ce am mai bun. Dacă antrenorul vrea să fac presing, atunci nu va fi nicio problemă. Trebuie doar să mă adaptez, voi face orice are echipa nevoie", a mai declarat Ibrahimovici.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.