Liga Campionilor

Mircea Lucescu: "Nu vă opriţi aici!"

Articol de Dana Surulescu, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Il Luce e supărat pe fanii timişoreni, dar a aplaudat calificarea lui Poli  Timişoara şi urează echipei să intre în grupele Champions League

Lucescu a plecat clătinîndu-se către vestiare. Parcă nu-i venea să creadă că e out din Europa! Şi că umilinţa s-a petrecut chiar în faţa celor care nu-l înghit deloc. Fanii lui Poli au afişat o pînză pe care scria "În '87 ne-ai retrogradat / Să nu crezi, cîine, că te-am uitat". Însă pe Il Luce l-a enervat altceva. Spre final, un întreg sector a fost împînzit cu mesaje obscene la adresa lui şi a şefilor din fotbalul românesc.

"Felicit suporterii care au venit la stadion să-şi încurajeze echipa. Pentru cei care au afişat acele bannere am numai dispreţ. Nu fac memoriu la UEFA din respect pentru Sabău şi Iancu", a zis antrenorul lui Şahtior.

El a complimentat-o apoi pe Poli: "Aplaud calificarea timişorenilor, le urez mult succes mai departe şi sper ca rezultatele împotriva noastră să nu fi fost de prisos. Să dea Dumnezeu să se califice în Champions League! Pantilimon prins o zi mare, a avut mult de lucru în seara asta şi a reuşit să ne blocheze în dese rînduri. Neluţu Sabău a pregătit foarte bine acest joc, a ştiut exact ce să le ceară fotbaliştilor săi".


"Elevilor mei le-a fost greu să evolueze împotriva unei echipe înghesuite, care nu i-a lăsat să joace. Cu excepţia lui Ilsinho, ceilalţi m-au dezamăgit"
MIRCEA LUCESCU, antrenor Şahtior

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.