Liga Campionilor

"Vrem ceva uşor, ca Arsenal sau Lyon"

Poli Timisoara - Sahtior Donetk 0-0

Articol de Ionuţ Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişorenii au prins curaj după ce au eliminat-o pe Şahtior şi aşteaptă fără teamă meciul din play-off

După ce a eliminat cîştigătoarea Cupei UEFA, Poli priveşte cu mai mult optimism tragerea la sorţi de astăzi. Chiar dacă adversarii sînt numai unul şi unul, timişorenii spun că nu se tem.

"Ne jucăm şansa, aşa cum am făcut şi cu Şahtior. Indiferent cine iese din urnă, noi ne vom face treaba. Nu contează că va fi Arsenal sau Panathinaikos", a spus Costel Pantilimon, completat de directorul executiv Gheorghe Chivorchian: "Noi ne-am dori să prindem un adversar uşor, ca Arsenal, ca Lyon. Lăsînd gluma la o parte, nici un adversar nu e uşor. Dar ne vom bate pentru a merge în grupele Champions League".

"La prima vedere toţi adversarii par foarte dificili. Stuttgart, Panathinaikos şi Sporting sînt totuşi mai accesibili. Ne gîndim, cu siguranţă, la grupele Ligii Campionilor", a încheiat căpitanul Alexa.

Cum au scăpat de Atletico
Printre adversarii lui Poli se puteau găsi şi Fiorentina, şi Atletico Madrid, însă Poli a avut noroc. Şi asta pentru că Panathinaikos şi Sporting au reuşit să se califice miraculos în play-off. Grecii au întors rezultatul din tur, 1-3 cu Sparta Praga, şi au cîştigat la Atena cu 3-0, iar portughezii au eliminat-o pe Twente cu un gol marcat în minutul 90+1. Şi cum cele două au coeficiente mai bune decît Fiorentina şi Atletico, ele le-au luat locul în urna capilor de serie.

"Înainte de tragerea la sorţi, am visat că vom juca împotriva lui Şahtior, acum aştept o nouă revelaţie. Vreau Panathinaikos"
Marian Cisovsky, fundaş Poli Timişoara

74,370 era coeficientul UEFA al lui Şahtior, cel mai mare dintre toate echipele din preliminariile Ligii. Poli a avut un coeficient de 7,781

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.