Pariori.ro

Steaua peste CFR

Stancu-Peralta se anunta un duel incandescent

Articol de Dan Bâra  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Singura echipă din Liga I sponsorizată de o casă de pariuri rămîne favorită pentru bookmakeri

În cel mai tare meci al rundei a II-a a Ligii I, Steaua şi CFR Cluj se întîlnesc duminică în Ghencea. Chiar dacă echipa din Gruia a învins în prima etapă campioana en titre, pe Unirea Urziceni, iar roş-albaştrii doar o proaspăt promovată, Ceahlăul, echipa lui Bergodi rămîne preferata la bursa pariurilor. Istoricul confruntărilor directe face diferenţa. Din 10 partide anterioare, Steaua a cedat doar o dată şi a cîştigat de 6 ori.

6.00 este cota pentru 1-1 în partida Steaua - CFR, rezultat înregistrat în cele două meciuri directe sezonul trecut

Tradiţie: echilibru şi puţine goluri
Un alt derby al etapei se joacă la Urziceni, unde Unirea întîlneşte Rapidul. Cele două echipe s-au întîlnit de 6 ori în campionat şi o dată în Cupă, însă doar în una dintre aceste partide s-au marcat mai mult de două goluri.

6.50 este cotat un rezultat de 1-1 între Unirea Urziceni şi Rapid, cel mai des scor înregistrat între cele două echipe


Dinamo şi Craiova în prim-plan
"Cîinii" primesc vizita lui Inter Curtea de Argeş, o debutantă a Ligii I. O victorie a dinamoviştilor la două sau mai multe goluri diferenţă poate aduce un cîştig de 1.85 de ori la suma pariată. .


În debutul etapei, Gaz Metan primeşte vizita echipei în faţa căreia a pierdut categoric în sezonul trecut pe teren propriu, 2-5. Pentru 2 sau mai multe goluri marcate de oaspeţi, cota e 2.25.


Citiţi zilnic analize şi pronosticuri pe www.pariori.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.