Tenis

Încă o dată!

Sorana Cirstea sarbatoreste victoria asupra Carolinei Wozniacki

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Los Angeles, după ce a învins-o din nou pe buna ei prietenă Caroline Wozniacki

Pînă acum, Sorana a adunat patru victorii împotriva unor jucătoare clasate în Top 10 WTA. A învins-o anul trecut pe Ana Ceakvetadze, anul acesta, la Roland Garros, pe Jelena Jankovici, restul de două izbînzi consemnîndu-se în meciuri contra celei despre care românca spune că e prietena ei cea mai bună din circuit: daneza Caroline Wozniacki. În mai, cele două s-au înfruntat la Paris, în turul al treilea. Săptămîna aceasta, în turneul de la Los Angeles, s-au găsit din nou faţă în faţă, în runda secundă, după ce, cu doar două zile în urmă, jucaseră dublu împreună.

Meciul celor două a fost considerat atracţia zilei, fiind programat ultimul, în nocturnă. Cîrstea a pierdut sec primul set, 1-6, şi s-a văzut condusă cu un break şi în al doilea. A revenit însă şi s-a impus cu 6-4. În decisiv, daneza, favorită 4, a reuşit să cîştige prima contra serviciului, dar încă o dată Sorana a recuperat. Tensiunea s-a păstrat intactă pînă în final: românca, numărul 28 mondial, a cîştigat meciul la capătul unui tie-break, încheiat la 5.

În turul al treilea, Cîrstea a întîlnit-o azi noapte pe germanca Sabine Lisicki, învinsa ei din finala de la Taşkent 2008, acolo unde românca a cucerit unicul titlu pe care îl are deocamdată în palmares.

7.600 de dolari şi-a asigurat Sorana Cîrstea pentru prezenţa în turul 3 la Los Angeles şi 60 de puncte WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.