Liga 1

Pantera roz

Dorin Goian

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dorin Goian s-a antrenat ieri prima oară la Palermo şi diseară ar putea debuta în turneul triunghiular cu FC Sevilla şi Mallorca

Dorin Goian a intrat rapid în pîine la Palermo. Stoperul cedat de Steaua cu două milioane de euro a ajuns abia după-amiază în Italia, charterul plecînd cu trei ore întîrziere din Bucureşti. Îmbrăcat sport, în blugi şi cămaşă neagră, şi însoţit de fostul impresar Ioan Becali, Goe a fost preluat de un oficial al sicilienilor pe aeroportul "Falcone-Borsellino" şi dus direct la policlinica Institutului "P. Giaccone", unde a trecut fără probleme vizita medicală. Fundaşul de 28 de ani a semnat apoi contractul pe 4 sezoane cu formaţia "rosanera" şi va primi un salariu de 650.000 de euro. Jumătate din cît cîştigă cel mai bine plătit jucător, Miccoli.

"Nu l-am văzut jucînd, dar e un transfer valoros. Am deplină încredere în alegerea făcută de Zenga. Mi-a zis că e un fundaş ambiţios şi sper să aibă rezultate bune la Palermo", declară preşedintele Maurizio Zamparini despre noua achiziţie. Goian a şi trecut la treabă, ajungînd la ora 18:00 pe terenul "Tenente Onorato" din Boccadifalco la primul antrenament cu Zenga. Şi e probabil să-l intre chiar la joc diseară, Palermo organizînd "Trofeul Win Win", un triunghiular cu meciuri de 45 de minute cu FC Sevilla şi Mallorca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.