Liga 1

Dreptate

Articol de Mihai Mateaş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mediaşul a reuşit să cîştige într-o manieră entuziasmantă în faţa Craiovei lui Dorel Stoica, echipă care şi-a propus titlul.


Craiova zice că vrea titlul, dar ieri Mediaşul a fost echipa care a jucat ca şi cînd ar avea obiective înalte. Tridentul ofensiv Pîrvulescu - Eric - Bud a făcut ce a vrut în careul oltenilor, dar Lung junior a fost din nou în zi mare, profitînd şi de complicitatea barelor.

Gazul a controlat partida de la cap la coadă, însă Craiova a reuşit să înscrie prima din jumătate de şut al lui Costea, ajutat de plonjonul strîmb al lui Vâtcă (45). Mediaşul a ratat minimum 10 ocazii uriaşe! Bud (16) a şutat în Lung jr, apoi a tras peste, din 7 metri. Tot el, din 30 de metri, a trimis o "ghiulea" în vinclu (27), iar Eric (30) l-a remarcat şi el pe Lung, cu un şut din afara careului. Fotbal nedrept, Craiova intra cu avantaj la pauză.

După pauză, Mediaşul a dominat şi mai clar partida, ratînd alte cîteva mari ocazii: Pîrvulescu (bară), Dudiţă şi ceilalţi şi-au continuat asediul. Şi cînd meciul părea jucat, Eric (74) şi Kubala (76) au dat Oltenia cu roţile-n sus, punctînd la distanţă de cîteva zeci de secunde pentru o victorie justă sută la sută a Mediaşului.


Ştirile meciului


> Adrian Mititelu, patron U Craiova: "Am fost ca domnişoarele la promenadă, am făcut cel mai prost meci de cînd sînt la Craiova" :X

> Daniel Mogoşanu, antrenor U Craiova: "Am greşit sistemul tactic, trebuia să jucăm 4-4-2 după pauză".

> Cristi Pustai,
antrenor Mediaş: "Din păcate, ratăm foarte mult. Dar de-aia e plin stadionul nostru etapă de etapă, pentru că aici ai ce vedea".

> Înainte de meci,
jucătorii şi spectatorii au ţinut un moment de reculegere în memoria tatălui patronului Craiovei, Adrian Mititelu, dar şi a fostului lider al galeriei Mediaşului, Daniel Palfi, care s-a sinucis la finele lunii trecute.

> Meciul
a fost la un pas de amînare din cauză că ploaia căzută pînă cu două ore înaintea partidei a făcut terenul aproape impracticabil.


Golurile partidei

>> Vezi golul de 0-1 marcat de Florin Costea, în minutul 45

>> Vezi golul de 1-1 marcat de Eric, în minutul 74

>> Vezi golul de 2-1 marcat de Kubala, în minutul 76

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.