Campionate

Veron a acceptat o reducere a salariului pentru a-i ajuta pe juniorii lui Estudiantes

veron, estudiantes

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 08 august 2009

Internaţionalul argentinian Juan Sebastian Veron a acceptat diminuarea cu 40% a venitului său anual pe care îl are la Estudiantes La Plata în scopul de a ajuta echipele de copii şi juniori ale clubului din Buenos Aires, informează Reuters.



"Cred că am luat cea mai bună decizie care se putea lua în astfel de vremuri dificile. De aceşti bani vor beneficia copiii care reprezintă viitorul acestei echipe. A venit timpul ca aceia dintre noi care am avut ocazia să facem carieră în Europa să-i ajutăm şi pe alţii", a spus mijlocaşul în vârstă de 34 de ani.



Din cauza receciunii economice mondiale, Federaţia Argentiniană de Fotbal a hotărât să amâne debutul competiţiei interne.



Veron, care a evoluat în trecut la echipe precum Sampdoria, Parma, Lazio, Mancherster United sau Inter, este căpitanul lui Estudiantes, formaţie alături de care a cucerit anul acesta Cupa Libertadores.



Altfel, fostul internaţional argentinian Kily Gonzalez s-a transferat de la Rosario Central la gruparea pregătită de Diego Simeone, San Lorenzo. Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a semnat cu noul său club un contract valabil pe un sezon.



NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.