Liga 1

Primul şoc

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Golul lui Florin Stîngă i-a produs lui Cristi Dulca prima înfrîngere de cînd e "principal" la Vaslui


Vasluienii visau încă la AEK Atena cînd i-a lovit Stîngă. Invitat de marcajul inexistent făcut de moldoveni, "căpitanul" Pandurilor l-a învins pe greoiul Hăisan cu un cap plasat din corner. Asta a aşteptat Sorin Cîrţu, care imediat şi-a pus în funcţiune cazematele model 2009-2010. Degeaba Wesley elimina trei oameni din joc cu fente pe metru pătrat, alţi trei gorjeni săreau pe el imediat. Burdujan şi-a găsit o portiţă, dar a tras peste (26).

Vezi golul lui Florin Stîngă (video)

Hăisan s-a mai scos în minutul 49, păstrînd Vasluiul în joc, cînd a blocat în faţa lui Hidişan. Poate că Dulca ar fi putut evita prima înfrîngere din cariera de "principal" la Vaslui, dar Stanca a fost de stîncă şi a "spart" toate mingile pe spaţiul porţii, inclusiv execuţia braziliană a lui Gerlem (60), iar "centralul" Robert Dumitru nu a indicat punctul cu var la henţul în careu comis de Chibulcutean (75).

Vezi şutul superb al lui Gerlem  (video)


ŞTIRILE MECIULUI:
> Menajat de Dulca, stoperul Gabriel Cînu n-a făcut parte din lot. În absenţa lui, Wesley a purtat în premieră banderola de căpitan al galben-verzilor.
> Titulari de drept, portarul Kuciak şi fundaşul dreapta Buhuş au fost rezerve aseară. Cei doi sînt suspendaţi în meciul tur cu AEK Atena, din play-off-ul Europa League.
> Devenit campion naţional la box pentru a zecea oară în carieră, categoria 91 de kilograme, Petrişor Gănănău, gorjean la origine, şi-a prezentat centura în pauza meciului.
> În minutul 85, Sorin Cîrţu a avut un conflict cu arbitrul de rezervă şi a fost eliminat de "centralul" Robert Dumitru, văzînd finalul meciului din tribune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.