Liga 1

One man show

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Eric a dansat ca Michael Jackson la golul de 1-1


A fost spectacol la Mediaş! Oltenii au condus la pauză, însă Gazul a întors rezultatul în două minute, 72 şi 74. Tribuna a urmărit meciul în picioare, oamenii lui Pustai ratînd încă 10 ocazii monumentale!

Ghinionul a fost spart de Eric de Oliveira, care a punctat pentru 1-1 printr-un şut de la 22 de metri, iar pe margine s-a descătuşat, improvizînd un dans sacadat, al cărui secret l-a dezvăluit ieri. "Am schimbat puţin coregrafia, n-a mai fost samba, cum obişnuiam la gol. Am încercat un dans în stilul lui Michael Jackson. Nu ajungem noi la celebritatea megastarului, dar am ieşit în evidenţă. La Vaslui, sper să-mi perfecţionez mişcările", a spus brazilianul, fost profesor de samba, de altfel, la o şcoală din Rio de Janeiro.

Eric a adăugat că visul său e să ajungă la o echipă de top. "Am tras tare în cantonamente, pentru că vreau un sezon foarte bun. Doar aşa se poate ivi oportunitatea de a avansa în carieră. Mi-ar plăcea să urmez exemplul lui Curtean, care anul trecut juca la noi, iar acum este la Poli, în Liga Campionilor", a mai spus brazilianul de 24 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.