Tenis

Faţa în faţă cu Agassi

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorana Cîrstea, semifinalistă la Los Angeles, s-a antrenat înainte de turneul californian cu tenismanul american


Sorana Cîrstea s-a oprit sîmbătă noaptea în penultimul act al turneului de la Los Angeles. Cea care i-a spus "stop" a fost Samantha Stosur, care a învins-o cu 3-6, 2-6. "N-am putut face mai mult, avînd în vedere şi accidentarea pe care am suferit-o. Nu m-am gîndit o clipă să renunţ. A meritat să fiu în semifinale", a spus Sorana care în "sferturi"  s-a ales cu o fasciită plantără, o inflamaţie la talpa piciorului drept.

Înainte de începe turneele din cadrul US Open Series, Sorana a trecut şi pe la Las Vegas, pentru a se întîlni cu Gil Reyes, preparatorul fizic cu care cei de la adidas lucrează. Pe lîngă pregătirea fizică, Sorana a avut parte şi de un antrenament alături de Andre Agassi. "Erau peste patruzeci de grade afară. La început, nici nu puteam respira. Nu-mi venea să cred că joc cu Andre. A încercat să-mi dea cîteva sfaturi, dar eu eram atît de încîntată că sînt pe teren alături de el!", a spus Sorana la conferinţa de presă de după meciul cu Samantha Stosur. Ea s-a aflat la a doua vizită la Las Vegas, după cea din 2008. De data aceasta a fost singura jucătoare din programul celor de la adidas care a mers în oraşul casinourilor. Ea a fost însoţită doar de un sparring-partner şi de Daren Cahil. Acum se poate lăuda ca s-a antrenat cu ambii membri ai familiei Agassi, după ce înainte de Indian Wells a făcut schimb de mingi cu idolul său, Steffi Graf.

"Loviturile lui Andre sînt atît de lungi, joacă şi acum atît de bine, este foarte bine pregătit fizic. Cred că ar putea să se întoarcă şi să joace chiar şi acum la un nivel înalt"
Sorana Cîrstea

8 trofee de Mare Şlem a cucerit Andre Agassi în carieră. 2 semifinale de turnee WTA a reuşit Sorana în acest an, la Los Angeles şi la Marbella.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.