Liga 2

Delir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

In lupta directa pentru un loc in fata, Deva si Mediasul au facut ieri spectacol.

Muresul a deschis scorul la capatul primei actiuni de atac. Vajda a centrat perfect, iar Bitis a marcat cu o puternica lovitura de cap, care l-a lasat fara replica pe portarul Radu Pop (8). Secondat de gurile de tun Boaru si Prodan, brazilianul Eric a pus presiune pe poarta devenilor, insa mingea expediata de el din 10 metri a sters bara transversala (9). Rahoveanu a retinut sutul puternic expediat de Dudita (34) si a respins salvator torpila lansata de Prodan (40).

Oaspetii si-au materializat dominarea dupa pauza. Hoban a sanctionat lentoarea defensivei devene si indecizia lui Rahoveanu, restabilind egalitatea cu un sut din 8 metri (52). Apoi, Pacurar a trimis peste din 4 metri (55)! Din finalizator, Bitis s-a transformat in servant, iar Lintaru si-a readus echipa in avantaj (60). In timp ce devenii se bucurau, Dudita a echilibrat din nou tabela (61). Lovitura decisiva a fost data de golgeterul Boaru, ajuns la a 13-a reusita stagionala (73). Oaspetii nu au refuzat jocul nici dupa ce au trecut in avantaj. Dudita (78) si Boaru (81), ratind golul desprinderii.


In prima repriza, fundasul dreapta, Adrian Bud, s-a accidentat, iar, la pauza, a fost inlocuit cu Ioan Moldovan a carui evolutie a fost slaba. La final, tehnicianul l-a criticat pe Moldovan pe seama caruia a pus cea de-a treia infringere consecutiva suferita de Muresul Deva. "Moldovan a facut meciul varza. Din actiunile plecate de pe partea lui am primit cel putin doua goluri", a spus Barbu.


Ultimul fluier al lui Marius Avram l-a gasit pe antrenorul Mediasului, Cristi Pustai, in culmea fericirii. "stiam ca la Deva vom putea juca fotbal. Tot timpul meciului am crezut ca vom invinge. Echipa a jucat bine dar am avut si sansa", a spus Pustai.  "Mediasul este o echipa puternica. Au o forta de atac fantastica. E cea mai buna echipa pe care am intilnit-o pina acum. In schimb, noi nu mai avem putere sa alergam. Ne-am atins limitele. Nu avem forta si valoare pentru locurile 1-4, cel mai bine ni se potriveste pozitiile 5-8", a apreciat tehnicianul devenilor, Gica Barbu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.