Nationala

Maximilian Nicu: "Ca-n filme"

Maximilian Nicu

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul Herthei Berlin, Maximilian Nicu, laudă metodele selecţionerului de a-i motiva pe "tricolori" şi spune că i s-a făcut pielea de găină la discursul dinainte de meci * Max Nicu: "După mesajul lui am simţit că am în spate o întreagă naţiune".

Titular în premieră la lot, Max Nicu spune că i s-a făcut pielea ca de găină în timpul discursului de motivare al lui Lucescu dinaintea meciului.


Finalul de joc l-a suprins pe Max Nicu bucuros pentru titularizare, dar, în acelaşi timp, el a recunoscut cu sinceritate: "N-am jucat la randamentul meu maxim, trebuie să mă obişnuiesc cu colegii. Asta necesită timp. Îmi e uşor să înţeleg ce vrea Lucescu pentru că stilul lui e asemănător cu cel de la Hertha. Tactică, presing, sistem de joc".


"ÎMI TREBUIE UN GOL!"
Folosit în banda stîngă, Max a avut inclusiv o ocazie de a marca. El mărturiseşte: "Îmi lipseşte golul pentru a prinde încredere, chiar dacă eu sînt jucător de echipă, obişnuit să pasez. Am avut o şansă bună cu Ungaria, dar m-am grăbit şi am tras peste poartă".


"RĂZVAN E UNIC"
Mijlocaşul Herthei nu uită să laude metodele lui Răzvan Lucescu. "Am avut mulţi antrenori, dar nici unul ca Răzvan. Înaintea meciului era ca-n filme, mi s-a făcut pielea ca de găină cînd vorbea cu noi. :)

Indiferent de adversar, te face să ai mare încredere în tine. Te face să joci cu inima, să înţelegi că ai în spate o naţiune întreagă!", a dezvăluit Nicu.


"Acum un an, doi nici nu mă gîndeam că voi ajunge la , aşa că nu voi fi supărat dacă voi rezervă cu Franţa"
Max Nicu, mijlocaş România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.