Liga Campionilor

Jens Lehmann: "Trebuie să ne calificăm!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa din Germania notează că întâlnirea lui VfB Stuttgart cu FC Timişoara este foarte importantă pentru gruparea din Bundesliga, deoarece echipa antrenată de Markus Babbel are nevoie de banii obţinuţi prin eventuala calificare în grupele Ligii Campionilor, scrie Sport1.de.

"Meciurile sunt foarte importante din punct de vedere financiar. Stuttgart a avut venituri din Liga Campionilor în valoare de 132 de milioane de euro, iar din Cupa UEFA a obţinut aproximativ 99 de milioane", scrie sursa citată, în timp ce Sami Khedira a fost de părere că întâlnirea cu FC Timişoara este "meciul anului".

Antrenorul Markus Babbel a declarat că partida este foarte importantă pentru club. "Echipa trebuie să aibă un parcurs foarte bun, vrem să ne măsurăm puterile cu cele mai bune echipe din Europa", a afirmat acesta.

Portarul Jens Lehmann a comentat şi el întâlnirea cu formaţia din Timişoara: "Aceste două meciuri pot afecta restul sezonului, aşa că trebuie să ne calificăm".

Presa germană scrie că atacantul român Ciprian Marica poate fi titular, chiar dacă a suferit o accidentare acum câteva zile, iar în cazul în care nu va fi apt, va fi înlocuit cu germanul Cacau.

Meciul tur dintre FC Timişoara şi VfB Stuttgart, din play-off-ul Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Dan Păltinişanu.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.