Liga 1

Out tot turul?

Articol de Cătălin Gheorghiu   —  marți, 18 august 2009

Teo Crăciunescu a depus memoriu împotriva lui Tamaş, iar tatăl său cere suspendarea fundaşului pînă la finalul anului



"E inadmisibil ca arbitrii să fure o echipă cum s-a întîmplat cu noi în primele două etape!" a fost declaraţia lui Gabi Tamaş după ce Teo Crăciunescu l-a eliminat în jocul cu Internaţional Piteşti (0-1). Aceasta e reacţia de la care a pornit un nou scandal între familia Crăciunescu şi clubul Dinamo.



"Să plătească"

"Domnul Tamaş şi-a permis să spună că arbitrul din partida Dinamo - Internaţional este un hoţ. Unde s-a mai pomenit aşa ceva? Probabil că fiul meu trebuie să fie cercetat de DNA, din moment ce a fost făcut hoţ, nu?! Tamaş să dea socoteală pentru afirmaţiile făcute! Iar dacă nu poate dovedi aceste afirmaţii, să fie suspendat jumătate de campionat. Fiul meu a făcut memoriu fără a căuta vreo răzbunare sau ceva de genul ăsta", a atacat Ion Crăciunescu la SPT FM.



Badea şi cultul miresei

Preşedintele CA al roş-albilor, Nicolae Badea, i-a replicat ieri fostului mare arbitru FIFA: "Cînd Gabi a spus acele lucruri, a avut în minte cultul miresei, unde cei care o fură nu sînt consideraţi hoţi. E o tradiţie în România să dispară cineva de la eveniment, iar Teo a făcut să dispară doi jucători de-ai lui Dinamo în partida cu Internaţional. Sperăm ca Teo Crăciunescu să nu recidiveze cu această tradiţie".





Ganea: "Vor să ne destabilizeze!"

Ionel Ganea a comentat şi el ieri spusele lui Ion Crăciunescu: "Se face prea mare tam-tam, e clar că se vrea o destabilizare a lui Dinamo. Îl respect pe domnul Crăciunescu şi îl înţeleg că îşi apără băiatul, e normal, dar să nu recurgă la ameninţări! El a făcut ceva în arbitraj pentru România, dar Teo n-a realizat nimic. Ne-a dezavantajat, asta e, mortul de la groapă nu se mai întoarce, dar Crăciunescu să fie fair-play, să-şi lase băiatul să fie promovat de rezultate, nu de altceva!".



Borcea s-a supărat cu Dragomir

Relaţia dintre preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi preşedintele executiv Cristi Borcea s-a răcit serios după scandalul de la partida Dinamo - Inter Curtea de Argeş. "Borcea a fost la Budapesta, la meciul echipei naţionale, dar s-a supărat pe noi şi nu a mai venit în acelaşi avion. Chiar dacă el avea dreptate cu eliminările lui Grigore şi Tamaş şi arbitrul a greşit, noi nu aveam ce face, am aplicat regulamentul. Nu puteam să judecăm decît pe rapoarte, iar Borcea nu trebuie să se supere aiurea", a declarat Dragomir.



"Dacă se simte vizat, Teo nu are nevoie de purtător de cuvînt. După declaraţii, Ion Crăciunescu are statut de birou de presă, şi-a depăşit relaţia afectivă de părinte".

NICOLAE BADEA, preşedinte CA Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.