Liga Campionilor

Dembo ca "Moţul"

Dembrovschi (stinga) are mare incredere in antrenorul Sabau

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 august 2009

Fosta glorie a Politehnicii Timişoara, Emerich Dembrovschi, îl susţine pe antrenorul Neluţu Sabău, fiind de părere că un egal alb în meciul de astăzi e un rezultat bun

Avînd deja în spate experienţa cu Şahtior Doneţk, cînd echipa bănăţeană s-a calificat datorită egalului cu goluri din deplasare, Dembrovschi crede că Poli poate reedita performanţa.

"Am eliminat Şahtiorul cu un 0-0 acasă, putem face la fel şi cu Stuttgart. Un 0-0 pe teren propriu şi un 1-1 în deplasare ne-ar asigura calificarea. Poli joacă bine în deplasare, acolo avem posibilitatea să marcăm. Desigur, calificarea s-ar putea juca daca am învinge cu 3-0 :)", a declarat optimist fostul mare jucător al bănăţenilor. Aceeaşi idee o susţinuse şi Neluţu Sabău, care s-a declarat mulţumit cu un eventual egal la zero diseară.

Dembo crede că lotul restrîns pe care se poate baza antrenorul pentru această partidă nu este un handicap. "La Poli sînt două echipe, acest lucru s-a văzut deja. Toată lumea poate fi oricînd rezervă sau titular. Cred că şansele de calificare sînt pe la 50%, nemţii sînt sub Şahtior, chiar dacă au forţă de atac şi răbdare. Noi avem însă contraatacul, aceasta poate fi arma noastă ;)".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.