Liga 1

Lăsaţi în stradă!

Toma si Miclaus au fost opriti ieri sa patrunda in vestiarul "visiniilor"

Articol de Valentin Şchiopu, Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dorin Toma şi Casian Miclăuş nu au fost primiţi ieri să se antreneze cu CFR Cluj, deşi mai au un an de contract cu gruparea lui Paszkany

Conducerea clujenilor îi tratează cu dispreţ pe doi dintre jucătorii care au făcut parte din lotul cu care feroviarii au abordat finala Cupei Intertoto, cu Lens, Dorin Toma (32 de ani) şi Casian Miclăuş (32 de ani). Stoperul şi fundaşul stînga mai au un an de contract cu CFR, dar nu sînt lăsaţi să se antreneze sub comanda lui Conceicao. Ieri, cei doi s-au prezentat la şedinţa de pregătire, dar au fost daţi afară! "Domnul Iuliu Mureşan mi-a spus să ies afară fiindcă îi e silă de mine. Nu e de talia unui club care joacă în Europa să se comporte aşa cu un jucător care a evoluat pentru ei timp de 7 ani. Se comportă cu mine mai rău decît cu un animal", a spus Toma.

Casian Miclăuş nu înţelege de ce "vişiniii" nu-şi respectă angajamentele. "Am semnat împreună un contract, mi se pare firesc ca şi rezilierea să privească ambele părţi. Dacă am fi putut discuta la începutul pregătirii n-ar fi fost nici o problemă. Acum ce echipe mai găsim, după ce ne-am antrenat pe unde am apucat? Ne vom prezenta la antrenamentele primei echipe. Intrăm pe geam, ne dau afară pe uşă, asta e. Şi cînd am mers la club, să discutăm, tot aşa s-a întîmplat. Parcă era un bumerang: cum mergeam aşa ne şi întoarceam. M-am săturat să bat aiurea pe la tot felul de uşi. Nu sîntem în sclava Isaura. Am o familie de întreţinut, m-am săturat să tot fac compromisuri", a răbufnit Miclăuş. Clubul clujean vrea să le rezilieze contractele celor doi, însă jucătorii vor despăgubiri.

"Am fost păcălit!"
În cazul lui Toma s-a încercat un împrumut la Arieşul Turda, în urma căruia gruparea feroviară ar fi suportat o parte semnificativă din contractul său. Cînd să semneze documentul de transfer, Toma s-a trezit că anexa care angaja CFR-ul să-i plătească 80 la sută din contract nu exista. Dacă ar fi parafat transferul la Arieşul, fundaşul ar fi încasat numai banii conform înţelegerii cu turdenii. "Am fost păcălit şi nu am mai semnat cu Arieşul", a mărturisit fostul căpitan al feroviarilor.

"Ne vom căuta dreptatea la comisii. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. În fotbal memoria e scurtă, iar respectul e o noţiune străină pentru unii"
Dorin Toma, fundaş central CFR Cluj

"Mi s-a spus să merg să mă antreneze cu juniorii, fiindcă antrenorul de acolo de abia aşteaptă să lucreze cu mine"
Casian Miclăuş, fundaş stînga CFR Cluj

5.000 de euro pe lună cîştigă Dorin Toma şi Casian Miclăuş la CFR. Cei doi mai au un an de contract

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.