Europa League

Trică trage tare

Trica, Panin si Cadu sint pregatiti pentru duelul de joi cu FK Sarajevo

Articol de Cosmin Lucaci  —  marţi, 18 august 2009

Decarul s-a pregătit normal ieri şi are sanşe mari să fie titularizat la Sarajevo

Eugen Trică e pregătit să joace la Sarajevo, în prima manşă din play-off-ul Europa League. Decarul s-a pregătit normal la antrenamentul de ieri, implicîndu-se serios la toate exerciţiile comandate de Antonio Conceicao. Olteanul vrea să-i dovedească tehnicianului portughez că poate ajunge la nivelul arătat în anul în care CFR a cîştigat eventul. De la revenirea sa la Cluj, Trică n-a fost niciodată titular.

Antrenorul portughez îl va include în lotul care va face deplasarea la Sarajevo şi l-ar putea introduce din primul minut împotriva bosniacilor. Motivul? Deac şi Dubarbier sînt indisponibili, iar Edimar n-a arătat în faţa Oţelului că poate fi o soluţie pentru flancul stîng al liniei mediane. Astfel, Conceicao îl va folosi pe Juan Culio pe banda stîngă, iar Trică va evolua în centru, alături de Peralta.

Kone menajat
Ivorianul Yssouf Kone s-a pregătit separat la antrenamentul de ieri. Feroviarii dau asigurări că prezenţa atacantului, la meciul de joi, nu e pusă sub semnul întrebării. Şi argentinianul Sixto Peralta a ieşit din antrenament mai devreme, efectuînd alergări uşoare. Dubarbier şi Cabrera, accidentaţi, s-au antrenat sub supravegherea kinetoterapeutului Gabor Barta.

25 de minute a evoluat Trică pentru CFR în acest campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.