Campionate

Chelsea a oficializat transferul sârbului Nemanja Matic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 august 2009

Chelsea Londra a anunţat că a oficializat transferul mijlocaşul sârb Nemanja Matic, cumpărat de la gruparea slovacă MFK Kosice, informează site-ul oficial al formaţiei din Premier League.

Matic, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract valabil pentru patru ani, iar fostul său club a anunţat că l-a vândut în schimbul a 1,75 de milioane de euro. El ar putea să mai evolueze o parte din acest sezon la gruparea din Slovacia, dar sub formă de împrumut.

Mijlocaşul are două selecţii în naţionala Serbiei şi a fost în lot pentru Campionatul Europan Under 21 din această vară, însă din cauza unei accidentări a evoluat decât în prima partidă.

"Ştiu multe despre Chelsea. Am jucat alături de Branislav Ivanovic în echipă şi am discutat despre club, i-am pus multe întrebări. Eu mă consider un mijlocaş puternic, am multe de oferit şi sper că voi progresa. Le pot spune fanilor că am un psihic foarte puternic şi sunt destul de tehnic", a spus Matic, care are şi paşaport slovac.

De asemenea, Chelsea a anunţat că atacantul peruan Claudio Pizarro, care a fost sezonul trecut împrumutat la Werder Bremen, a semnat un contract definitiv cu gruparea germană. El a jucat sezonul trecut în 26 de partide în Bundesliga, reuşind 17 goluri.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.