Europa League

Forţează

Articol de Cătălin Gheorghiu   —  joi, 20 august 2009

Dănciulescu încă e chinuit de durerile de spate, dar a transmis staff-ului tehnic că va intra diseară din primul minut al meciului cu Slovan



Dario Bonetti vrea să înceapă în atac tot cu Dănciulescu - Marius Niculae, cuplul de la Piatra - Neamţ, acolo unde "Danciu" a reuşit o dublă. Numai că atacantul de 32 de ani are o lombalgie, dureri puternice la spate, care l-a ţinut departe de antrenamente normale în ultimele zile. Ieri, golgeterul "cîinilor" s-a pregătit separat, a făcut doar alergări uşoare şi exerciţii de gimnastică.



În această dimineaţă, Dănciulescu va participa la antrenament alături de colegi, urmînd să se pregătească la intensitate maximă, iar dacă nu va mai avea dureri, va intra din primul minut pe teren.



"Nici nu se gîndeşte să nu joace. Va intra chiar şi cu dureri, nu e prima oară cînd are această problemă", zic colegii. "Sînt şanse să fie recuperat total pînă la ora meciului", a zis şi doctorul Liviu Bătineanu. Dacă Dănciulescu nu va putea evolua, prima variantă este Andrei Cristea.



18 goluri a marcat Dănciulescu pentru Dinamo în cele 52 de partide disputate în cupele europene



1,70 este cota la agenţia de pariuri gamebookers pentru o victorie a lui Dinamo în faţa lui Slovan Liberec. Remiza are cotă 3,30, iar un succes al cehilor e cotat cu 4,50



201 este cota
oferită de gamebookers dacă Dinamo cîştigă Europa League, acelaşi indice avîndu-l şi Steaua. CFR stă cel mai bine, cu 151, în timp ce Vaslui are cota 500





FLASH



"Dario, fii calm"


Şefii dinamovişti au avut o discuţie cu Dario Bonetti, pentru a clarifica viitorul său în cazul în care nu va reuşi să se califice în grupele Europa League. "I-au spus să stea liniştit, să pregătească meciul şi să nu se gîndească la demitere, că tot el va rămîne ca antrenor. Dar şi-au făcut ei calculele şi în caz de insucces începe iar tămbălăul", spune o sursă din club.



Turcu depinde de calificare

Vasile Turcu s-a întors la Dinamo şi spune că se va implica din nou financiar doar dacă jucătorii o vor elimina pe Slovan Liberec. "Rezultatele mă pot atrage din nou spre echipă, jucătorii sînt direct responsabili, ei trebuie să demonstreze că tot ce s-a întîmplat anul trecut a fost doar un accident. Acum, trebuia să stăm liniştiţi şi să mergem la tragerea la sorţi a grupelor Champions League de la Monte Carlo, nu să jucăm în Europa League. Vreau ca fotbaliştii să spele ruşinea faţă de fani, de acţionari, de toată suflarea dinamovistă", a zis Turcu.



Ultimele noutăţi:



» Partida
retur dintre Slovan Liberec şi Dinamo va fi arbitrată de israelianul Alon Yefet. Acesta va fi ajutat de asistenţii Sjmuel Shteif şi Nissan Davidy.



» Nicolae Muşat
(22 de ani) va juca timp de un sezon, sub formă de împrumut, la Universitatea Cluj, club ce are prima opţiune de cumpărarea a fundaşului stînga vara viitoare.



» Fanii
cehilor s-au înmulţit. Ieri, au mai solicitat încă două tichete, astfel că diseară şi-au anunţat prezenţa la meci 16 suporteri ai lui Slovan Liberec.



» Dinamoviştii
împrumutaţi la Astra Ploieşti s-ar putea întoarce în Ştefan cel Mare. E vorba despre Predescu, Izvoranu, Cristi Munteanu şi Alexe. Ei sînt nemulţumiţi de salariile oferite de prahoveni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.