Liga 1

Lovit sau pedepsit?

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Absenţa lui Florin Costea e pusă de conducere pe seama unei accidentări, însă neoficial atacantul a fost trimis disciplinar la echipa secundă

Ştiinţa a plecat fără Florin Costea ieri, la Braşov! Motivul oficial este o accidentare suferită de fotbalistul de 24 de ani la antrenamentul de miercuri dimineaţă. Medicul Claudiu Stamatescu a precizat: "Costea s-a ales cu o întindere ce-l va ţine departe de gazon o săptămînă, făcîndu-l incert şi pentru jocul din etapa următoare, cu Bistriţa".

Surse autorizate afirmă însă cu totul altceva. "Briliantul" oltean a avut mai multe clinciuri cu oameni din club zilele trecute, pe motiv că fratele lui, Mihai, a rămas pe banca de rezerve la meciul cu Pandurii (2-0). Totul ar fi culminat marţi, cu o discuţie în contradictoriu cu patronul Adrian Mititelu. Din această cauză, Florin ar fi fost exclus temporar din lot pentru a i se da o lecţie. Versiunea a fost respinsă de şefii clubului.

Azi, discuţie decisivă Piţurcă - Mititelu
Deznodămîntul tratativelor dintre Victor Piţurcă şi oficialii Universităţii are toate şansele să se afle mai devreme decît era preconizat. Fostul selecţioner şi Adrian Mititelu au programată azi o discuţie hotărîtoare, cel mai probabil, la Bucureşti. Patronul oltean aşteaptă să-i fie comunicate condiţiile în care Piţi ar accepta să preia banca tehnică Ştiinţei. Una dintre ele va fi legată de achiziţiile de care antrenorul are nevoie pentru a-şi îndeplini obiectivul, clasarea în primele trei. Piţurcă şi-a anunţat prezenţa pe stadion la meciul FC Braşov - Universitatea, de vineri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.