Auto

Dacă era şi Schumi?

Lewis Hamilton

Articol de Valentin Damian  —  duminică, 23 august 2009

Lewis Hamilton a obţinut pole-position-ul în calificările de la Valencia în absenţa lui Michael Schumacher, care nu va reveni niciodată în F1

Valencia trebuia să însemne revenirea lui Michael Schumacher. Cel mai mare pilot din istoria Formulei 1 a fost nevoit să renunţe din cauza unor probleme medicale. Ghinion pentru el şi pentru Ferrari, dezamăgire pentru fani şi televiziuni, care şi-ar fi urcat ratingul la cote uriaşe şi noroc pentru ceilalţi piloţi, care probabil că au început să transpire cînd au auzit de come back-ul lui Schumi. Nimeni nu ştie ce ispravă ar fi reuşit germanul la prima lui cursă, dar şi dacă-i ieşea? Ce-ar fi zis de pildă actualul campion mondial Lewis Hamilton?

Să-l lăsăm pe "dacă" în pace şi să revenim la Valencia. Mai exact la calificările de ieri. A fost ziua celor de la McLaren, iar Hamilton a reuşit primul său pole-position din actualul sezon. În plus de asta, al doilea loc de la grilă va fi ocupat de coechipierul său Keikki Kovalainen. Cei de la MCLaren se vor lupta mîine în Spania cu Barrichello, pilotul lui Brawn GP şi cu germanul Vettel, vedeta celor de la Red Bull. Button, liderul din F1, va pleca de pe poziţia a 5-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.