Liga 2

"Nu vă e ruşine!?"

Echipa Petrolul Ploiesti

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vivi Răchită s-a dezlănţuit la finalul partidei cu modesta FC Snagov la adresa elevilor săi. Petrolul are un singur punct după două etape

Prahovenii şi-au făcut un obicei din a începe dezastruos fiecare sezon. Dar ieri, la Snagov, băieţii lui Răchită au depăşit orice imaginaţie. Trei goluri încasate de la o formaţie care n-are obiectiv, un joc fără idei şi senzaţia că scorul putea fi şi mai mare, toate acestea l-au enervat la culme pe antrenorul "lupilor". "Am avut o prestaţie catastrofală, n-are rost să ne ascundem după cuvinte. Dacă te bate şi Snagovul cu 3-0, ce poţi să mai zici? Să le fie ruşine jucătorilor! Pe unii dintre cei care astăzi au îmbrăcat tricoul Petrolului n-o să-i mai vedeţi în teren în meciurile următoare, vă garantez eu asta", a spus Vivi la finalul partidei.

Fanii l-au băgat în şedinţă
Cei 200 de suporteri care au venit de la Ploieşti n-au suportat umilinţa favoriţilor. La finalul partidei l-au chemat la gard pe Răchită, cu care au discutat despre jocul sub aşteptări al Petrolului şi ce e de făcut pentru a schimba acest lucru.

S-au bătut cu jandarmii
Fanii Petrolului s-au dat în spectacol la pauza meciului cu FC Snagov (3-0). Cei 200 de suporteri prezenţi la meci s-au luat la harţă cu stewarzii care asigurau paza la stadion. Lucrurile au degenerat într-o bătaie generală, iar ultraşii scandalagii au fost scoşi din arenă şi reţinuţi pînă la finalul meciului în parcarea stadionului.

ULTIMELE NOUTĂŢI
- Petrolul. Aproximativ 30 de suporteri ai prahovenilor au făcut deplasarea la Snagov cu bicicletele. Fanii au plecat la 7 dimineaţa din Ploieşti şi au ajuns peste 4 ore la stadion.
- FC Argeş. Tehnicianul Ionuţ Badea vrea jucători: "Trebuie să ne consolidăm lotul pentru că drumul spre Liga I va fi lung".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.