Liga 1

"Nu a fost penalty!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Penaltyul Clujului a fost contestat de bistriteni. Balaj a indicat punctul cu var dupa ce Fabbiani a cazut spectaculos cind a simtit mina lui Sepsi pe tricou. "Eu cred ca Cristi a fost pacalit de Fabbiani. Nu pot sa-l acuz de rea intentie, totusi am o parere buna despre el ca arbitru. Probabil a fost un unghi din care nu a vazut bine. N-a fost 11 metri din punctul meu de vedere. Or sa se pronunte specialistii. Nu e viciere de rezultat", a comentat antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau. "Imi pare rau pentru acel penalty, insa cred ca a fost inventat. Nu stiu ce a vazut domnul arbitru in faza aceea, insa eu nu l-am tras de tricou", l-a completat Sepsi, care a purtat ieri pentru prima oara banderola de capitan. Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a marturisit ca nu poate da un verdict, pentru ca a fost departe de faza. In schimb, "Lordul" a atras atentia asupra jocului dur al feroviarilor. "Trag un semnal de alarma, jucatorii sar la cap si lovesc adversarul cu cotul in git, in cap. Intr-o zi, unul cade jos si moare!".


Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, nu crede ca echipa lui Andone are valoare de titlu. "Le-am dat credit pina azi. Acum nu le mai dau credit. CFR e o echipa care vrea sa lupte, dar nu stie sa lupte. Financiar sint foarte motivati, asa se explica si duelurile mai tari. Nu are valoare, asa cum i se face firma. Oricine poate sa-i ajunga, Steaua, Dinamo, Rapid, Poli, Urziceni, Vaslui", a declarat "Lordul".


Ioan Andone a fost incurajat la Bistrita si de baiatul sau, Mihnea, student in anul II la ASE. Mihnea a ascultat curios dialogul amical dintre tatal sau si Sabau dinainte de meci, apoi a urcat insotit de doi bodyguarzi in tribuna a doua, urmarind partida din fata mesei presei. In pauza, Mihnea a fost la un pas sa se accidenteze serios. Neatent, in timp ce vorbea la telefonul mobil, s-a impiedicat si a cazut peste scaunele din primul rind. S-a lovit usor la tibie si s-a ridicat zimbind.


Ioan Andone crede ca meciul de la Bistrita putea fi aminat din cauza starii execrabile a gazonului. "Eu cred ca se putea amina. Nu stiu cum e regulamentul, dar parca, daca pe 30% din suprafata de joc mingea nu sare, si mingea nu sarea unde au pus nisip, nu se poate juca", a spus Andone, care si-a felicitat elevii pentru ca au revenit de la 0-2. Mijlocasul Eugen Trica si-a sustinut antrenorul: "Se putea amina partida. N-ati vazut ce teren a fost? Penibil! Cum sa cistigam pe un asemenea teren? Puteam sa cistigam cu 3-0 pentru ca mingea nu sarea". "si ei au jucat pe acelasi teren", a replicat fundasul bistritean Abrudan. "Aceeasi situatie a fost si la Craiova", a comentat Jean Padureanu, presedintele Gloriei. Gazdele au presarat nisip pe gazonul moale, iar in pauza, 20 de copii au batatorit terenul.


Portarul Nuno Claro a gresit la primul gol al Bistritei, cind a respins in fata sutul lui. "Da, e o greseala, nu se respinge mingea in fata. Mingea, normal, se respinge in lateral si trebuia si fundasii sa urmareasca mingea. Pe terenul asta nu poti sa zici ca a fost o greseala decisiva", a comentat Andone. E posibil ca etapa viitoare, inderbyul local cu "U" Cluj, in poarta sa revina Stancioiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.