Liga 1

Victor Piţurcă: "Încă nu m-am decis"

Victor Piturca, Piturca, Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Piţurcă le-a transmis fanilor olteni mesajul lui prin intermediul site-ului craiovamaxima.ro

Tratativele Victor Piţurcă - Universitatea au intrat în săptămîna a treia. Craiova a aşteptat şi ieri în zadar un semn din partea fostului selecţioner, deşi acesta promisese că va da răspunsul după meciul Universităţii de la Braşov.

"Nu cred că e important ce am discutat pînă acum cu Adrian Mititelu. Ce pot să spun e că încă nu am luat nici o decizie", a precizat ieri Piţurcă pentru site-ul www.craiovamaxima.ro. "Aşteptăm, posibilitatea ca Piţi să vină e încă de actualitate", a reacţionat şi patronul Ştiinţei. Apropiaţii antrenorului spun că acesta "ar vrea să preia Universitatea după etapa a cincea, cînd campionatul se va întrerupe pentru două săptămîni".

Alături de suporteri, şi fotbaliştii Craiovei sînt nerăbdători să afle deznodămîntul negocierilor. Oficialii olteni sînt bombardaţi zilnic de telefoane de la jucători: "Ce face Piţi, s-a decis, vine?".

CIFRĂ
1.000.000 de euro este prima promisă de Mititelu lui Piţurcă în cazul în care acesta va deveni campion cu Ştiinţa

ULTIMELE NOUTĂŢI DIN BĂNIE
>> Daniel Mogoşanu le-a acordat elevilor lui două zile libere după înfrîngerea cu FC Braşov. Stoica şi compania vor reveni la antrenamente azi, la ora 18:00.
>> Exclus din lot săptămîna trecută după o ceartă cu Adrian Mititelu, Florin Costea şi-a petrecut weekend-ul cu părinţii, la Vîlcea, şi e aşteptat să se prezinte la antrenamentul de azi.
>> "Obiectivul nu e compromis! Noi vrem un loc de Europa League, nu să cîştigăm campionatul. Totul e să nu mai facem paşi greşiţi", crede preşedintele de onoare al Craiovei, Corneliu Stroe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.