Liga 1

Antonio Conceicao: "Înfrîngerea nu e justă, dar fotbalul se joacă pe goluri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Coincecao, a declarat, duminică, după insuccesul cu Dinamo că înfrângerea echipei sale a fost nemeritată, pentru că jucătorii săi au dominat jocul şi au avut mai multe ocazii.

"Această înfrângere nu este justă, pentru că în a doua repriză ne-am creat mai multe ocazii de gol. Fotbalul se joacă pe goluri, iar ei, din păcate, au înscris. Am ţinut cont de oboseala unora dintre jucătorii noştri şi am încercat să îi menajez, dar rezultatul nu a fost bun. Nu a fost vorba de lipsă de concentrare, dar în prima repriză am greşit foarte mult. Trebuia să controlăm jocul şi să câştigăm", a declarat după meci Antonio Conceicao.

Antrenorul portughez a contestat faptul că jucătorii săi au fost afectaţi de miza jocului.

"Nu e presiunea prea mare pe noi, dar e normal, jucăm la CFR, vrem campionatul şi trebuie să ne luptăm pentru asta. Fotbalul e imprevizibil, dar noi am venit aici să câştigăm. Trebuie să ne revnim cât mai repede, pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Sarajevo. Steaua traversează o perioadă mai bună, dar şi Dinamo are jucători valoroşi şi trebuie să prindă un pic de încredere", amai spus Conceicao.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.