Liga 1

Dario Bonetti: "Uitaţi-vă la Marius Niculae!"

Dario Bonetti, Bonetti, Dinamo

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dario Bonetti îl dă exemplu pe atacantul dinamovist Marius Niculae în vestiarul alb-roşu

Marius Niculae a scos-o pe Dinamo la suprafaţă şi pe Dario Bonetti din corzile unei demiteri care pare mereu ameninţătoare. Tehnicianul italian nu i-a rămas dator elevului său, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.

- Domnule Bonetti, o victorie ca o gură de oxigen?
- 3 puncte mai importante decît o arată clasamentul, în condiţiile unei presiuni care apăsa greu pe umerii noştri. Le-am spus însă jucătorilor că acesta este fotbal, şi trebuie să avem capacitatea de a trece peste momentele delicate.

- Cum vi s-a părut CFR?
- O echipă puternică, dar care a fost învinsă datorită echipei mele, care a avut atitudinea pe care am cerut-o. Fără spirit de sacrificiu şi de luptă nu poţi cîştiga.

- Şi fără golul lui Marius Niculae...
- Da, Marius este de neînlocuit! Este un exemplu pentru ceilalţi jucători datorită spiritului său. Are atitudine plus multe alte calităţi fotbalistice.

- Mai trageţi speranţe în calificarea cu Liberec?
- Am spus-o şi o repet, Dinamo îşi joacă şansa şi am încredere că ne putem califica, indiferent de ceea ce a fost în meciul tur.

- Fanii au stat azi acasă.
- Da, din păcate. Le mulţumesc însă celor care au fost la stadion alături de noi şi sper că şi ceilalţi se vor întoarce lîngă noi la următoarele partide!

- Sînt puţine 7 puncte în 4 meciuri pentru Dinamo?
- Pentru mine sînt 10 puncte, pentru că eu consider că, dacă am fi fost lăsaţi să jucăm, am fi cîştigat fără probleme cu Internaţional Piteşti.

DECLARAŢIE
"Am jucat în Lazio - AS Roma, în Genoa - Sampdoria şi în AC Torino - Juventus, deci ştiu ce înseamnă şi un Steaua - Dinamo"
DARIO BONETTI, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.