Liga 1

Adrian Falub: "Sîntem un fel de Moş Crăciun al Ligii 1, facem cadouri tuturor" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat că este dezamăgit de atitudinea elevilor săi din acest început de campionat din cauza erorilor repetate comise şi crede că aceştia nu au devenit conştienţi de faptul că au reuşit să promoveze în Liga I.

"Cu tot respectul pe care îl purtăm adversarilor, nu pot să nu spun că în primele patru etape am fost un fel de Moş Crăciun al Ligii I. Braşovul ne-a bătut printr-un gol făcut cadou, iar Răduţă a ajuns în toate ziarele după ce a înscris două goluri cu noi.

Cum să nu fiu supărat când noi facem numai cadouri tuturor echipelor pe care le întâlnim?", a afirmat Falub pentru NewsIn.

Tehnicianul se consideră la rândul său vinovat deoarece nu a reuşit să le imprime fotbaliştilor săi o mentalitate pentru primul eşalon.

"Am şi eu o mare parte de vină. Nu au înţeles încă faptul că au promovat în Liga I pe valoare şi nu pentru că s-ar fi cumpărat un loc sau s-ar fi aranjat meciuri.

Dacă ne-am speriat de Rapid, ce vom face cu Timişoara, vicecampioana României? În acest meci, trebuie să afişăm o altă atitudine", a adăugat acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.