Europa League

Delegatul UEFA a tratat superficial meciul Dinamo - Slovan?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 august 2009

Florin Prunea, Directorul pentru Relaţii Internaţionale din cadrul FRF (actualmente este suspendat din funcţie), nu crede că Dinamo riscă suspendarea din cupele europene, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Slovan Liberec.

"Se vor pune documentele la dispoziţia Comsiei.  Asta înseamnă raportul delegatului de joc, raportul delegatului de arbitri,  dar şi rapoartele celor trei arbitri, plus imaginile video dacă sînt solicitate şi este cazul. Se trece apoi la studierea documentelor şi se ia o decizie.

Nu cred că se pune problema ca Dinamo să fie suspendată din Europa. Eu cred că a fost o lipsă de organizare, cu o lejeritate din partea delegatului UEFA, care a fost prezent la stadion cu 2 ore înainte de meci. Este şi treaba lui acolo, pentru că are un raport în faţă şi trebuie să verifice numărul de stewarzi şi celelalte condiţii de disputare ale meciului.

Ar fi fost timp să se remedieze această problemă. Pe imaginile video am văzut extrem de puţini stewazri, maxim 10, lucru care nu este deloc în regulă. Arbitrul a procedat cel mai bine în toată situaţia. În secunda în care a văzut că suporterii au intrat pe teren, a încheiat meciul", a spus Prunea la GSP TV.

"Totuşi, nu am văzut fapte grave, nu au fost agresaţi jucători sau oficiali. Nu se poate compara cu ceea ce s-a întîmplat la Piteşti. Cu siguranţă returul se va juca, indiferent de sancţiunile primite de Dinamo, sînt convins de acest lucru", a conchis Prunea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.