Liga 1

Liviu Floricel s-a crezut Spiderman!

Liviu Floricel

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marți, 25 august 2009

Nemţeanul Liviu Floricel a căzut de la etajul doi, în timp ce voia să evadeze din cantonament pentru a ajunge la fete

La cîteva zile după 0-4 cu Dinamo, meci în care a jucat rolul de jalon în faţa "cîinilor" Dănciulescu şi Adrian Cristea, Liviu Floricel s-a gîndit să-şi înece amarul în cîteva sticle de tărie, chiar în camera de cantonament. Ameţit bine şi cu chef de distracţie în compania vreunei fete, stoperul de 22 de ani a încercat o evadare ca în filme. Ţinta lui? Handbalistele "cazate" la etajul 1.

"A luat cearşafurile de pe pat, le-a împletit transformîndu-le într-o frînghie, apoi a vrut să coboare pînă la parter. Proastă idee a mai avut! Bine, altfel n-avea cum să ajungă la fete, că etajul 3, acolo unde stau cei de la Ceahlăul, e încuiat noaptea. Vă daţi seama din ce motiv!", a povestit o persoană din anturajul echipei.

A aterizat pe o terasă
Aventura tînărului fundaş putea să se termine tragic atunci cînd "frînghia" a cedat şi jucătorul s-a prăbuşit în gol de la etajul doi! "Mare noroc a avut, a aterizat pe acoperişul unei terase. Oricum, s-a lovit rău de tot la mînă şi la spate, dar putea fi mult mai grav", a completat sursa Gazetei.

Oficialii nemţenilor au încercat să acopere incidentul, invocînd o accidentare pe care Floricel ar fi suferit-o în finalul partidei cu Dinamo.

16.000 de euro pe an e salariul lui Floricel la Ceahlăul

2013 e anul în care îi expiră lui Floricel contractul cu Ceahlăul

Cine e Liviu Floricel
- născut pe: 30.07.1987
- debut în Liga I: 27.07.2007
- meciuri / goluri în Liga I: 8 / 0
- 5 e media notelor gsp primite în acest sezon
- în returul campionatului trecut, a fost împrumutat la Ştiinţa Bacău, întrucît refuza să-şi prelungească angajamentul cu Ceahlăul

"Acum sînt bine. M-am accidentat la mînă la un antrenament, nici vorbă să se fi întîmplat altceva"
Liviu Floricel, fundaş Ceahlăul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.