Europa League

"Batem cu 4-0!"

Marius Niculae

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 26 august 2009

Elevii lui Bonetti promit să dea totul la Liberec pentru a încerca minunea: "Nu mai avem nimic de pierdut, acum îi batem noi pe cehi!"

Pentru dinamovişti, partida de mîine, cu Slovan Liberec, este ultima şansă de a mai rămîne în acest sezon în Europa. Chiar dacă pornesc de la 0-3, elevii lui Bonetti asigură că se vor bate pînă în ultimul minut pentru a întoarce rezultatul.

"Mergem în Cehia să învingem. În tur ne-au bătut cu 2-0, poate facem şi noi o surpriză acum, să dea Dumnezeu să se termine 4-0 şi să ne calificăm. Nu mai avem nimic de pierdut, mergem la Liberec să dăm totul", a zis căpitanul Gabriel Tamaş.

"Presiunea e pe atacanţi"
Dacă în tur apărarea a gafat la golurile cehilor, Marius Niculae spune că sarcina reabilitării va pica pe umerii liniei ofensive. "Noi încă mai sperăm că ne vom califica. Ne bazăm pe faptul că Slovan va trata cu superficialitate partida, iar noi trebuie să profităm de relaxarea lor. La Dinamo, presiunea a fost mai mereu în special pe atacanţi, pentru că din Ştefan cel Mare au ieşit mulţi golgeteri şi s-au cîştigat «Ghete de Aur». Putem bate în Cehia doar cu un joc colectiv, e nevoie ca toţi să fim conectaţi la partidă", a zis atacantul de 28 de ani.

"Nu contează cine o să înscrie, poate să o facă şi Ema Dolha, numai să dăm suficiente goluri cît să ne calificăm. Avem un moral bun după victoria în faţa CFR-ului"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Mergem la Slovan cu gînduri mari. De ce să nu putem întoarce rezultatul? În fotbal s-au văzut multe, băieţii vor face totul pentru a se califica"
Ionel Ganea, manager sportiv Dinamo

"Nu neglijăm meciul cu Slovan, dar derby-ul cu Steaua este foarte important. Dacă învingem la Liberec cu 4-1, o să ne aştepte cinci mii de oameni la aeroport"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.