Liga 1

Bani şi glorie

Eugen Trica, Trica, Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trică va avea la Craiova un salariu anual de 150.000 de dolari. "Nu vreau să-mi închei cariera fără a lua un titlu cu Ştiinţa", a zis ieri mijlocaşul

Eugen Trică (33 de ani) a revenit acasă după 10 ani! Mijlocaşul oltean a semnat ieri un contract pe un sezon cu gruparea din Bănie, după nici 20 de minute de negocieri, şi va cîştiga 12.500 de dolari pe lună. "M-am întors la echipa mea de suflet fiindcă am o datorie faţă de oraş şi suporteri. Nu vreau să îmi închei cariera fără un trofeu cu Craiova. N-am trădat niciodată Universitatea şi iubesc suporterii de aici. Băieţii mei ţin cu Ştiinţa, iar eu m-am întors acasă", a spus Trică, fotbalist produs sută la sută al Centrului de copii şi juniori ai Craiovei.

"Se întoarce fiul risipitor care a fost plecat în lume să îşi facă un rost. A venit cu inima deschisă şi a semnat contractul fără să-l citească. După ce se lasă de fotbal va avea un post în cadrul clubului", a completat finanţatorul Adrian Mititelu.

Trică a efectuat aseară primul antrenament în tricoul alb-albastru, dar nu va putea debuta cu Bistriţa. Mijlocaşul mai are de ispăşit o etapă de suspendare după incidentele de la meciul cu Steaua şi va fi legitimat abia săptămîna viitoare, cînd una dintre comisiiile LPF va valida rezilierea contractului cu CFR Cluj.

"Trică e un jucător cu experienţă care poate decide soarta unui meci. Nu ştiu dacă mai rezistă să joace 90 de minute, dar cu siguranţă 30-40 de minute le va face la un nivel foarte bun"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.