Europa League

Iuliu Mureşan: "Ar fi un dezastru să nu ne calificăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 august 2009

Preşedintele echipei CFR Cluj a vorbit despre meciul din această seară cu FK Sarajevo, spunînd că nici nu se gîndeşte ca echipa sa să rateze calificarea în grupele Europa League. În tur a fost 1-1, dar oficialul din Gruia spune că nici nu se gîndeşte să joace defensiv, să apere un 0-0.

"E o partidă importantă, decisivă, nu se compară cu cele din campionat. Ne dorim calificarea, vrem să ajungem în grupe, poate chiar mai departe. Ar fi un dezastru să nu ne calificăm. Am vorbit cu băieţii şi i-am simţit foarte determinaţi. Jucătorii noştri au valoare, dar avem nevoie şi de rezultate.

Vom juca ofensiv. Dubarbier, Nei şi Kone vor juca în faţă, iar Mara va intra pe parcursul meciului, dacă e nevoie. Vrem să le ţinem linia de apărare în apropierea careului lor. Nu ne interesează 0-0, trebuie să dăm gol obligatoriu.

Pentru antrenorul Conceicao nu e nici o presiune, indiferent ce se va întîmpla. Nici nu se pune vorba să fie demis. Oricum, eu sunt sigur că ne vom califica. Nu vor fi probleme cu suporterii la noi, ne-am luat toate măsurile", a spus Iuliu Mureşan la Fanatik Show, pe Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.