Europa League

Conceicao, după calificarea în grupele Europa League: "Mai avem de cîştigat titlul şi Cupa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 august 2009

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, joi, după victoria cu FK Sarajevo, că este fericit pentru calificarea în grupele Ligii Europa deoarece a îndeplinit al doilea obiectiv pentru acest sezon şi aşteaptă ca elevii săi să fie mult mai concentraţi.

"Mă bucur enorm pentru calificare, vom da tot ce-i mai bun în grupe. E foarte bine că am îndeplinit două dintre obiective, câştigarea Supercupei şi calificarea în grupe. Mai avem de câştigat Cupa şi titlul.

Formăm o echipă bună şi trebuie să gândim pozitiv. Aştept să ne revenim şi să ajungem la un nivel optim", a spus Conceicao, transmite NewsIn.

Portughezul afirmă că se aştepta la o altă evoluţie a echipei sale în prima repriză, deoarece bosniacii pun mai multe probleme dacă nu sunt dominaţi clar.

"Am spus încă de ieri că nu vom avea un meci uşor, pentru că, din punct de vedere fizic, ei stau mai bine. Contrar aşteptărilor mele, am jucat slab în prima repriză, dar ne-am revenit în cea de-a doua şi ne-am creat multe ocazii. Pe viitor, nu vreau să mai fie la fel, ci să avem o echipă echilibrată", a adăugat acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.