Europa League

Jucătorii lui Sturm Graz: „Ne-am îndeplinit deja obiectivul. Vom juca de plăcere“

Articol de Istvan Deak  —  sâmbătă, 29 august 2009

Presa austriacă nu le dă mari şanse de calificare adversarilor lui Dinamo, Sturm Graz:“Ne îndepărtăm de Europa şi mergem în sud-est. Sturm Graz va avea mult de transpirat la Bucureşti, Atena şi Istanbul“, scrie Der Kurier.

„Chiar dacă nu va da piept cu nicio echipă dintr-un campionat puternic, Sturm Graz pleacă din postura de outsider“, consideră cei de la Der Standard.

Va fi dificil, însă locul doi este accesibil, dacă jucăm ca în Ucraina" - spune managerul Christian Schmölzer.

"Întâlnim trei echipe cu renume în Europa, deci avem o grupă foarte, foarte grea, dar interesantă. Noi ne-am atins deja obiectivul prin calificarea în grupe“, a declarat antrenorul Franco Foda.

"Mi-aş fi dorit adversari mai titraţi din prima urnă valorică, preferabil din Anglia sau Germania. Avem de înfruntat trei echipe puternice. Va fi un bonus pentru noi, fiindcă ne-am îndeplinit deja obiectivul în Europa.

Cred că toate cele trei echipe se bucură că au picat cu noi, însă asta nu este o problemă. Plecăm cu ultima şansă în grupă şi vom juca cu bucurie şi din plăcere"- spune atacantul Daniel Beichler.

"Mai avem trei săptămâni până la prima partidă şi până atunci ne concentrăm pe campionat. Va fi foarte greu, însă credem în şansele noastre" – Mario Haas. 

"Despre o tragere la sorţi favorabilă nu poate fi vorba. Jucăm cu trei echipe de top, însă cred că putem să ciupim câteva puncte şi atunci vom fi mulţumiţi"- consideră portarul Cristian Gratzei.

"Ne vom juca şansa până la capăt. Dacă vom avea puţin noroc atunci putem spera la o clasare în primele două locuri. Nu va fi uşor, însă nu avem nimic de pierdut"- crede căpitanul Andreas Holzl.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.