Liga 1

Goian şi Melinte sunt în lotul lui Palermo pentru meciul cu Fiorentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 august 2009

Fundaşii români Dorin Goian şi Cristian Melinte au fost incluşi de antrenorul Walter Zenga în lotul formaţiei Palermo pentru meciul de duminică împotriva echipei unde evoluează Adrian Mutu, Fiorentina, informează site-ul formaţiei din Serie A.

Meciul dintre Fiorentina şi Palermo va avea loc duminică, de la ora 21:45, în etapa a doua din Serie A. Antrenorul lui Palermo, Walter Zenga, a afirmat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte o victorie pe stadionul Artemio Franchi.

"Vreau să văd contra Fiorentinei lucrurile pozitive din ultimele partide, mereu cer jucătorilor mei să dea totul pe teren, să-şi dorească victoria. Nu cred că Fiorentina va fi mai puţin motivată în urma calificării în grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur că echipa lui Prandelli va fi foarte motivată şi meciul va fi unul spectaculos", a spus Zenga.

Tehnicianul lui Palermo a adăugat că nu crede că jucătorii Fiorentinei vor fi obosiţi, dar că îl îngrijorează starea terenului, care este una foarte proastă.

El s-a referit şi la atacantul român al Fiorentinei: "Îl cunosc foarte bine pe Adrian, este cel mai bun jucător român, dar prefer să discut despre jucătorii mei, nu despre adversari".

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.