Liga 1

Scene horror

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii din tribune au bătut ploieşteni şi au oprit meciul timp de cinci minute

Golul al doilea al Astrei i-a scos din minţi pe suporterii oaspeţi. Giuleştenii erau despărţiţi de prahoveni de un sector liber, dar au găsit o breşă şi au năvălit în rîndul gazdelor. Cinci ploieşteni au ieşit din încăierare plini de sînge, dintr-o grămadă de oameni în care se aflau şi femei, şi copii! Arbitrul Bordean a oprit meciul în minutul 42 şi a hotărît că el poate să continue peste cinci minute.

"Demisia!"
Cît a fost întrerupt jocul, firma de securitate a încercat să calmeze spiritele, dar a intrat în conflict cu jucătorii vişinii. "Plecaţi din faţa fanilor, că-i provocaţi şi mai rău!", le-au zis Lazăr şi Constantin. Oficialii Astrei i-au reproşat "centralului" în pauză că nu a oprit definitiv jocul după producerea incidentelor. "Meciul nu a fost oprit, doar s-a întîrziat reluarea lui", a motivat arbitrul. La final, galeria bucureşteană i-a cerut demisia lui Hizo!

Rapid a avut penalty
Arbitrul Bordean a greşit refuzîndu-le giuleştenilor un penalty, în minutul 45+6, la un duel Rohat-Bozovici (foto). Stoperul Astrei l-a bruscat în propriul careu pe mijlocaşul stînga rapidist, dar "centralul" a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor venite din teren şi de pe bancă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.