Liga 1

Juliano Spadacio: "Ne-am făcut de rîs"

Juliano Spadacio

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Juliano Spadacio crede că suporterii au dreptate să fie supăraţi după jocul Rapidului de la Ploieşti

În Giuleşti, şi jucătorii şi-au pierdut încrederea, nu doar suporterii. Juliano Spadacio vede în eşecul cu Astra dovada slăbiciunilor Rapidului: "E clar că nu ne merge jocul, dacă ne-a bătut pînă şi o nou-promovată! Nu am arătat ca o echipă mare, simţeam că nu putem reveni".

Brazilianul le dă dreptate fanilor, care au contestat dur prestaţia echipei: "Ei vin peste tot după noi, în toate deplasările, şi e normal să se enerveze cînd văd că jucăm aşa! Ce nu mi se pare firesc e ca suporterii să ceară capul unuia sau al altuia".

Li s-a refuzat penalty
Rapidiştii dau vina şi pe arbitrul Bordean: "Am avut penalty clar înaintea pauzei şi n-a dat nimic!". Giuleştenii se referă la un duel între Bozovici şi Rohat, în careul Astrei, în care stoperul prahovean îl bruschează pe mijlocaşul vişiniu. Reluările TV au arătat că arbitrul a greşit, fiindcă se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă.

Ultimele noutăţi:

» Directorul
tehnic Manea nu pricepe de ce Rapid a jucat prost: "Am fost de nerecunoscut, nu ştiu ce s-a întîmplat".

» Mardare, printre cei mai slabi rapidişti, a pierdut echipa. Supărat pe el, Hizo îl va folosi pe Bozovici fundaş stînga cu Vasluiul.

» "Marinescu a fost accdentat, d-aia a lipsit", a zis Manea după meciul cu Astra. Portarul s-a antrenat normal toată săptămîna şi a fost anunţat vineri că nu face parte din lot.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.