Liga 1

Viorel Hizo vs jucători & suporteri

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacat dur de fani, antrenorul Viorel Hizo e tentat să demisioneze fiindcă se simte lucrat de echipă

Rapid poate rămîne fără antrenor pînă la meciul cu Vasluiul! Hizo a făcut o criză de nervi după înfrîngerea cu Astra, s-a oprit în uşa vestiarului, nu a vorbit cu nici un jucător şi nu a participat nici la conferinţă. "Dulăul" era hotărît să demisioneze, mai ales că şi galeria îi cerea asta insistent!

Surse apropiate tehnicianului povestesc că acesta a fost supărat pe propriii jucători. "Reacţia lor de după 1-0 a fost inexplicabilă, parcă nu au mai vrut să joace!", ar fi zis acesta. În săptămîna premergătoare jocului de la Ploieşti, au existat discuţii aprinse la Pro Rapid între Hizo şi fotbalişti, care s-au plîns că antrenamentele sînt prea dure.

Staff-ul tehnicianului şi apropiaţii săi din echipă cred că e posibil ca el să continue totuşi, măcar pentru meciul cu Vasluiul. "Poate a gîndit la nervi că ar pleca", spun aceştia. Hizo şi-a anunţat jucătorii că sînt liberi pînă marţi.

5 victorii, o remiză şi 5 înfrîngeri are Hizo pe banca Rapidului în acest mandat

7 ocazii au avut rapidiştii în meciul cu Astra, marcînd un singur gol. Ploieştenii au avut o eficacitate maximă: 3 goluri din 3 ocazii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.