Liga 1

Şefii Moldovei

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Eşecul de la Atena nu i-a afectat prea mult pe vasluieni, care s-au impus fără mari probleme în faţa trupei ieşene

"Il Classico" din Moldova s-a jucat în prima parte mai mult în tribune, unde galeriile rivale au oferit spectacol coregrafic. Abia în minutul 8, Wesley l-a dezmorţit pe Brăneţ. Primele probleme pentru portarul ieşean au venit însă la "torpila" lui Raul Costin (11). Dar s-a opus perfect! La fel şi în faţa omniprezentului Wesley, un sfert de oră mai tîrziu. Primul şut pe poartă al oaspeţilor a apărut tîrziu, de la fundaşul Munteanu (41).

Golul care plutea în aer a picat pînă la urmă din gheata lui Raul Costin: boltă din banda dreaptă care l-a păcălit pe Brăneţ (53). Ieşenii au replicat în zadar prin Bujor (58, 78). Tot Vasluiul a fost aproape de gol, dar Gerlem a ratat singur cu portarul (60). Lovitura decisivă a dat-o brazilianul Wesley (81), care l-a ridiculizat pe goalkeeperul ieşean. Ratarea calificării în grupele Europa League e deja istorie!

ŞTIRILE MECIULUI

» Temwanjera
a lipsit pentru prima dată în acest sezon din formaţia Vasluiului. A acuzat dureri musculare şi nu a fost trecut nici măcar rezervă.

» Bulgarul
Genchev a revenit în primul "11" după accidentarea suferită contra Gloriei Bistriţa. N-a rezistat însă nici o repriză, fiind înlocuit înainte de pauză

» Nemulţumit
de prestaţia lui Zmeu de la Atena, Dulca l-a preferat pe Raul Costin în locul mijlocaşului moldovean

» Pavlovici
a fost trecut pe bancă pentru că "şi-a risipit energia prin cluburile frumoase din Iaşi", a afirmat Adrian Porumboiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.