Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău: "Au avut aere de şmecheri"

Ioan Ovidiu Sabău

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Timişoarei, Ioan Ovidiu Sabău, şi-a taxat dur jucătorii după remiza de la Alba Iulia
 
"Moţul" nu este dispus să ierte egalul de la Alba Iulia, unde Timişoara a condus cu 2-0 şi a încheiat la egaltate, 3-3.

Imediat după fluierul final al partidei, antrenorul Timişoarei a anunţat că vor urma sancţiuni, acuzîndu-şi dur jucătorii. "Au crezut că simpla lor prezenţă în teren, că dacă au tricouri noi şi frumoase, iar adversarii i-au văzut la televizor sînt lucruri suficiente pentru a cîştiga partida. Nu şi-au respectat deloc adversarul, ba mai mult, au vrut să-l ia la mişto. Au vrut să pară vedete, dar nu sînt. O vedetă e un model pentru alţii, nu unul care se ţine de şmecherii", a spus, furios, Sabău.

Tehnicianul a anunţat sancţiuni aspre pentru remiza din Cetate. "Şi, cum se întîmplă cînd îţi înfurii adversarul, nerespectîndu-l, au venit golurile. La 2-0 pentru noi, văzîndu-i cum evoluează le-am zis celor de lîngă mine că vom pierde meciul. Şi tocmai asta era să se întîmple. A fost o greşeală generală de atitudine care era să ne coste şi mai scump. În pauză, vom încerca să întărim lotul. Voi analiza ce sancţiuni se impun", a adăugat Sabău.

"Centralul a greşit"
Sabău crede că greşelile de arbitraj au influenţat jocul. "Nu-l acuz pe arbitru, greşelile sînt omeneşti. Dar la faza penalty-ului a fost un henţ înainte. Nu l-a văzut, iar penalty-ul l-a fluierat tîrziu, parcă a trecut o jumătate de oră pînă a fluierat", a spus "Moţul". Altfel, preşedintele executiv al Timişoarei, Gheorghe Chivorchian, le-a reproşat arbitrilor, în timpul jocului, că au acordat gratuit penalty la intrarea lui Mera asupra lui Veljovici.

Falub: "Meritam victoria"
Antrenorul Unirii, Adrian Falub, crede că echipa sa trebuia să cîştige jocul. "Am scăpat printre degete o victorie pe care o meritam. Din păcate sîntem foarte naivi şi pierdem puncte preţioase acasă. Luăm prea uşor goluri şi începem să jucăm abia după ce sîntem conduşi", a spus tehnicianul gazdelor.

"În prima repriză, Alba Iulia nu a contat. Trebuia să le dăm trei-patru goluri, dar nu s-a întîmplat asta. Unii au avut o atitudine şmecherească"
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Poli Timişoara

"Dedic acest rezultat şi suporterilor de la UTA, pe care nu i-am uitat. Era perfect dacă la final le dedicam victoria"
Ionuţ Bălan, mijlocaş Alba Iulia

"A fost un meci nebun, am fost penalizaţi cînd am tratat superficial o echipă care merita tot respectul. Fotbalul cînd eşti arogant te penalizează, au fost momente de mare aroganţă, nu trebuia pe un teren umed să jucăm astfel la 2-0"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.