Campionate

Derby sîngeros

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi l-a pierdut pe Witsel în minutul 16, eliminat după ce i-a rupt piciorul lui Wasilewski, trupa lui Boloni a ieşit neînvinsă din derbyul cu Anderlecht

Boloni a luat un punct cu Standard în derbyul de la Bruxelles (1-1), repetînd rezultatul din mai. La două luni şi jumătate de la barajul care a hotărît titlul în Belgia, cele două rivale s-au înfruntat din nou aseară. Liderul, cu punctaj maxim, a dominat prima repriză, dar scorul a fost deschis de Standard. Servit de De Camargo pe contraatac, Mbokani l-a executat pe Proto (26). Fază petrecută la 10 minute după ce echipa lui Loţi a rămas în inferioritate, urmare a unui fault criminal comis de Witsel asupra lui Wasilewski, scos pe targă cu fractură! Anderlecht s-a răzbunat, egalînd înaintea pauzei (42), Gillet finalizînd "triunghiul" cu Chatelle şi Boussoufa.

A continuat asediul şi în repriza secundă. De Sutter şi Gillet au ratat bune ocazii cu capul, Van Damme a şi marcat, dar a făcut-o cu mîna, iar Suarez a cerut degeaba penalty. Standard a ieşit însă din corzi şi a fost mai aproape să dea lovitura, Proto salvînd de două ori la şuturile lui Jovanovici şi, mai ales, singur în faţa lui De Camargo! A rămas 1-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.