Media

Nebunia Ligii în HD!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

TVR va transmite aproape 30 de meciuri din Liga Campionilor, toate în sistemul High Definition, primul va fi Sevilla-Urziceni, pe 15 septembrie

Începe nebunia meciurilor din Liga Campionilor! Postul public de televiziune va transmite în sezonul 2009-2010 cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Transmisiile vor fi în cel mai performant sistem, High Definition. Este pentru prima cînd o televiziune din România produce un astfel de eveniment în acest sistem. TVR a închiriat un car de trasmisiuni de la PlazaMedia din Germania în urma unei licitaţii internaţionale, care a costat  peste 5 milioane de euro, cu 15 camere de transmisie.

Transmisii TV - net - telefon
"Efortul financiar a fost foarte mare, e vorba de cîteva zeci de milioane de euro. Toţi români merită să vadă la ei acasă, indiferent unde ar locui, aceste mari vedete ale fotbalului mondial. Aveam o datorie de onoare faţă de ei şi am ales cea mai importantă competiţie", a precizat Ionel Stoica.

Andi Vilara, unul dintre oamenii din echipa de Liga Campionilor a TVR, a spus că, este pentru prima dată cînd se încearcă transmisia meciurile live pe internet şi telefonie mobilă. "TVR acordă o atenţie foarte mare acestei competiţii. Facem eforturi pe trei căi, în primul rînd obligaţiile de televiziune, pentru efectuarea transmisiunilor pe internet şi pe telefonie mobilă", spune Vilara.

Ce meciuri transmite TVR:
GRUPE - 12 meciuri (prima opţiune meciurile disputate de Unirea Urziceni)
OPTIMI - 8 meciuri
SFERTURI - 4 meciuri
SEMIFINALE - 4 meciuri
FINALA

Echipa TVR pentru Liga Campionilor:
- Ionel Stoica
- Emil Hossu-Longin
- Marian Olaianos
- Bogdan Tomulică
- Andi Vilara
- Cristian Mîndru
- Tudor Furdui
- Narcis Selaru
- Dragoş Bocanaciu
- Mihnea Ionescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.