Liga 1

Out şi cu Steaua

Cristi Pustai, Gaz Metan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi anticipa că îşi va reveni în această săptămînă, fundaşul sîrb Zoran Markovici va rata şi meciul cu Steaua, avînd o problemă serioasă la metatarsienele piciorului drept. "Nici nu pot să calc pe picior de durere", a mărturisit jucătorul. "Este o pierdere pentru noi. Din păcate, zona nu poate fi imobilizată în ghips", a spu antrenorul Cristian Pustai. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Acuză arbitrajul
Medieşenii invocă faptul că, la primul gol al CFR Cluj, marcat de Traore, a fost ofsaid. "Am păcătuit prin timiditate. Puteam încurca CFR, dar nu am îndrăznit. A fost şi ofsaid la primul gol. Dacă nu era validat, sînt convins că altul era rezultatul. Acum se întrerupe campionatul, sper să exploatăm cum trebuie pauza", a declarat directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

"Am riscat"
Antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, a declarat că a forţat egalarea, în Gruia, scor 0-2 cu CFR, trimiţîndu-i în teren pe Eric şi pe Silvăşan. "Eu sînt un antrenor căruia îi place riscul. Cînd echipa era condusă, am trimis în teren jucători cu profil ofensiv, dar nu s-a schimbat soarta jocului. Poate că mai corect era un rezultat la un singur gol diferenţă", a afirmat tehnicianul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.