Liga 1

Cînd mai joacă Tănase?

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul de 22 de ani acuză în continuare probleme de sănătate şi ar putea rata inclusiv meciurile cu Gaz Metan şi cu Sheriff Tiraspol

Debutul lui Cristi Tănase la Steaua se îndepărtează pe zi ce trece. În ciuda eforturilor staff-ului medical, fotbalistul adus de la Piteşti nu va putea juca nici măcar după pauza de două săptămîni prilejuită de meciurile "naţionalei".

Asta, deşi prezenţa lui pe teren a fost anunţată, ultima dată, pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, de pe 12 septembrie. "A venit de la FC Argeş total netratat după o ruptură musculară gravă. Din acest motiv i-a rămas şi cicatricea aceia urîtă, care se imflamează imediat la efort. Sînt şanse mici să joace la Mediaş şi chiar cu Sheriff Tiraspol, în primul meci din grupele Europa League", au dezvăluit surse din conducerea clubului.

Predispus oricînd la ruptură musculară!
Chiar şi atunci cînd va fi apt să evolueze, noul număr 6 din Ghencea va avea emoţii mari. "Zona aceea de muşchi a devenit foarte sensibilă din cauza faptului că nu a făcut recuperare la momentul oportun. Cristi va fi predispus la o nouă ruptură musculară şi atunci cînd va reveni pe gazon! Din această cauză se tot prelungeşte perioada de pregătire separată pe care o efectuează el la Steaua", au menţionat aceleaşi surse.

Nici Toja nu poate!
Veştile în privinţa lui Juan Toja sînt la fel de proaste, după ce columbianul a suferit la începutul lunii august o entorsă la gleznă. Surse autorizate susţin că mijlocaşul în vîrstă de 24 de ani nu va putea fi titularizat cu Gaz Metan, ci, în cel mai bun caz, va fi rezervă. Se speră totuşi că el ar putea reintra în primul "11" în partida cu Sheriff, de pe 17 septembrie.

"Situaţia lui Tănase e în continuare delicată. Din păcate, sînt şanse mici ca el să joace în următoarele două meciuri"
Cristiano Bergodi, antrenor Steaua

15 zile mai sînt pînă la meciul roş-albaştrilor cu Sheriff, primul din grupele Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.