Nationala

Victor Becali: "Cristi are dreptate, responsabilitatea este a selecţionerului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Becali, agent FIFA, a comentat conflictul dintre Cristi Borcea şi selecţonerul Răzvan Lucescu, spunînd că acesta din urmă trebuie să-şi asume responsabilitatea în cazul unor eşecuri ale echipei reprezentative.

"Responsabilitatea este a selecţionerului. Cred că un rezultat pozitiv contra Franţei este excelent chiar dacă nu ne calificăm la turneul final. Sper să ne descurcăm şi fără Mutu. Eu, ca dinamovist, speram să fie mai mulţi jucători de la echipă la naţională, dar nu mai sunt vremurile cînd selecţionata era formată numai din jucători de la Dinamo şi Steaua".

Victor Becali s-a referit şi la transferul lui Bogdan Lobonţ la AS Roma, spunînd că acesta se va impune ca titular chiar dacă echipa şi-a schimbat acum antrenorul.

"Lobonţ a ajuns la club şi va face recuperarea. Eu cred că se va impune şi în mandatul lui Ranieri, chiar dacă cel care l-a adus a fost Spaletti. Sper ca într-o lună de zile să îşi revină şi să se poată antrena normal", a spus Victor Becali la televiziunea Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.