Liga 1

Gigi Becali ameninţă!

Articol de Dan Udrea, Cristian Otopeanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali a recunoscut ieri că l-a pus pe Dayro pe lista UEFA peste capul lui Bergodi şi îi avertizează pe cei care îl vor contesta pe columbian că vor fi trimişi la echipa a doua

GSP a dezvăluit acum două zile, Gigi Becali a confirmat ieri: "Eu am decis ca Dayro Moreno să fie trecut pe lista UEFA. N-am vorbit şi nici nu i-am cerut sfatul lui Bergodi. Acum, nu ştiu dacă Dayro va fi sau nu folosit, asta rămîne de văzut".

Mai mult, Gazeta a scris ieri despre inflamarea spiritelor în vestiarul Stelei după ce Dayro a fost inclus în lotul pentru Europa, mai mulţi jucători fiind deranjaţi de faptul că atacantul columbian a fost preferat înaintea altora care au pus umărul la calificare.

Becali i-a ameninţat în mod direct pe cei care nu-l vor primi bine pe Dayro. "N-au de ce să fie supăraţi ceilalţi fotbalişti din cauza lui Dayro. Dacă vor comenta ceva? Nu cred, deoarece cine o va face va fi trimis la echipa a doua şi gata. Cum să creeze ei conflicte? N-au voie. Datoria lor e să se antreneze, să muncească şi să îndeplinească obiectivele pe care le cer eu", a spus ieri Becali.

"Dacă a comentat Bergodi ceva că eu am decis să-l trec pe Dayro fără să fie el de acord? Nu cred, că nu l-am auzit spunînd ceva"
Gigi Becali, patron Steaua

"Obiectivul pentru acest sezon e să luăm titlul, Cupa şi Europa League. La ce lot avem, nu cred că exagerez cu nimic" :D
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.