Tenis

Ana Ivanovici şi Fernando Verdasco: poveste fără happy-end

Ana Ivanovici

Articol de Andreea Moldoveanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ana Ivanovici are 21 de ani şi ocupă locul 11 în clasamentul WTA. Marţi, ea a fost eliminată în primul tur la US Open de ucraineanca Katerina Bondarenko, scor 6-2, 3-6, 6-7. După această înfrîngere tenismena a anunţat că se va retrage temporar din activitatea competiţională.

Poate fi despărţirea de Fernando Verdasco cauza jocului slab al Anei Ivanovici? Acesta să fie motivul pentru care şi-a anunţat retragerea temporară la numai 21 de ani?

Ana Ivanovici şi Fernando Verdasco s-au plăcut la US Open 2008. Relaţia celor doi a fost una liniştită, fără scandaluri sau certuri. Erau mereu împreună: la cumpărături, la meciuri de fotbal şi la antrenamente. Fernando Verdasco mergea la meciurile Anei Ivanovici împreună cu mama acesteia, apoi Ana a petrecut cîteva zile în Spania cu familia acestuia.

La începutul acestui an au apărut zvonuri cum că cei doi s-au despărţit. Declaraţiile, conform cărora tenisul este pe primul loc în viaţa lor, au confirmat zvonurile. Ana s-a antrenat în Australia iar Fernando nu se mai afla pe marginea terenului. Ana a pierdut în sferturi la Brisbane şi a plecat imediat la Melbourne fără să mai stea să îl vadă pe Fernando care a ajuns în semifinale.

"Mă voi separa de lumea tenisului pentru un timp şi voi reveni pentru a triumfa. Sînt decepţionată pentru că am făcut greşeli imense pe tot timpul meciului din primul tur la US Open. Totul a pornit de la faptul că mi-am pierdut încrederea. De mulţi ani nu am avut nişte vacanţe adevărate, aşa că mă voi deconecta puţin de la tenis. Cred că mă va ajuta să revin în forţă", a afirmat Ana Ivanovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.