Preliminarii CM 2010

Gigi Becali: "Naţionala juca mai bine pe vremea lui Victor Piţurcă. Mara nu are ce căuta la naţională"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul stelist Gigi Becali susţine că naţionala antrenată de Răzvan Lucescu este mai slabă decît cea pregătită de Victor Piţurcă:

"Să mă ierte jucătorii de care voi vorbi de rău acum, dar trebuie s-o fac. Mara, dacă nu evolua în liga a II-a spaniolă, nu trebuia să ajungă niciodată la naţională. În locul lui trebuia folosit Adrian Cristea. Ce dacă a ieşit şi el în oraş, e fotbalist. Cred că şi dacă ar ieşi zi de zi în oraş pînă la ora 5:00, tot ar fi Cristea mai bun decît Mara, care a greşit toate pasele, nu se poate face treabă cu el. Apoi, Apostol, e tehnic, dar nu are forţă.

Părerea mea este că altfel juca echipa lui Victor Piţurcă, mai bine. Să nu uităm că în toamna trecută aveam 2-0 după 17 minute, iar la Euro am făcut 0-0. În plus, Răzvan l-a adus pe Max Nicu, pe cînd Piţurcă nu avea nevoie de el, că are ochi de şoim, citeşte jucătorii. Noi avem nevoie de luptători, nu de jucători ca Max Nicu.

Nu mi-a plăcut Ghioane, care a fost dezordonat, nu mi-a plăcut nici măcar Mirel Rădoi. Mi-a plăcut în schimb de Cristi Chivu şi de Mihai Roman. Pe Roman nu-l ştiam, dar după ce am văzut astăzi, o să mă interez din iarnă cum pot să-l cumpăr de la Braşov", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.